WEB

I tillegg til dataingeniør-studiet og jobb som systemutvikler i Intershare AS har jeg også jobbet med flere egne prosjekter av varierende størrelser.

Her er en oversikt over noen av dem:

Eurovision Stemme-app

Eurovision stemming Eurovision oversikt

Dette prosjektet startet kun som en måte å engasjere meg i hobbyen til min kone, nemlig Eurovision. Det har blitt et av mine favoritt hobby-prosjekter hvor jeg legger til et par nye funskjoner før hver årlige Eurovision fest.

Den har utviklet seg til å bli en stemmeapp hvor man kan danne forskjellige grupper, se totaloversikt for gruppa og eksportere tidligere årets resultater. Den har en en mobil-versjon som brukes for å stemme ol., og en PC-versjon som man kan la stå ved siden av TV'en som kontinuerlig viser nåværende sang-score og gruppas totale topp 5.

Samle noen venner til Eurovision, lag en gruppe, stem og få oversikt over gruppas favoritter!

Gå til stemmesiden

Hjemmeside med Bestilling av Billetter

Badeparken Langesund & Superland Sarpsborg

Badeland forside

Jeg fikk oppdraget av å lage nye nettsider til Quality Hotel Skjærgården og Quality Hotel Sarpsborg sine badeland. De ønsket en moderne nettside med informasjon + mulighet for å bestille billetter til badelandene. Man skulle kunne bestille enkeltbilletter med mulighet for ekstravalg (som pizza eller badstueadgang), sesongkort og bursdager osv. Sidene for de to badelandene ville de at skulle være så like som mulig for å vise at disse var en del av samme hotellkjede. De ønsket også i så stor grad som mulig å kunne endre all informasjon og priser via en egen admin-side.

Det resulterte i en nettside de ble veldig fornøyd med, hvor man kan bestille og betale forskjellige typer billetter. Billettene får man på epost med en link hvor man kan se gyldigheten på billetten og vise i inngangen på badelandet. Informasjonen og prisene på nettsiden styres- og hentes dynamisk fra en egen administrasjonsside så badelandene selv kan gå inn og endre innholdet på siden uten å gå inn i koden.

Pga. bytte av betalingsleverandør er sidene som bruker betaling midlertidig deaktivert for offentligheten og fortsatt under utvikling.

Gå til nettsidene

Badeland Bestill Billett Badeland Åpningstider
Badeland Åpningstider

Bestillingsoversikt

Badeparken Langesund

Bestillingsoversikt

Under min ansettelse hos Badeparken Langesund utviklet jeg en webapplikasjon som ga kundene en oversikt over hvilke matbestillinger som var under behandling og hvilke som er klare for å bli hentet av kunden. Den ansatte hadde en egen applikasjon for å styre hvilken status de forskjellige bestillingene hadde og kunne enkelt legge ut en egendefinert beskjed på oversikten dersom det for eksempel var forventet lang ventetid. I tilegg kunne kundene gå inn på en nettside med sine telefoner og følge statusen på sin bestilling i sanntid fra hvor som helst.

Badeparken brukte en iPad for å administrere statusene på bestillingene og en TV for å vise oversikten til kundene. Både oversikten, administrasjonssiden og mobilsiden er optimalisert til å fungere på alle enheter med en nettleser.

Bestillingsoversikt Admin-side Bestillingsoversikt mobil-side

Hjemmeside

Prosjekt Gatebarn i Kenya

Prosjekt gatebarn forside

Prosjekt Gatebarn i Kenya ønsket en ny, moderne og strukturert hjemmeside, men samtidig beholde mye god informasjon om arbeidet deres.

Denne nettsiden designet jeg i nettsidebyggeren Wix etter ønske fra organisasjonen.

Gå til nettsiden

Prosjekt gatebarns prosjekter

Hjemmeside

Badeparken Bobil

Badeparken Bobil skjermbilde

Quality Hotel Skjærgården ønsket en enkel nettside for sine bobilbesøkende med informasjon, kart og priser. Jeg lagde derfor en simpel og ren side med informasjonen de ønsket samt Google Maps integreasjon for å finne frem og lenker til hotellet og badeparken deres.

Gå til nettsiden

VIDEOPROSJEKTER
Velg Film ikon

Trenger du en lignende løsning til din bedrift?


Ta kontakt for en uforpliktende prat på: